Igra “Ugibanje besed”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]V Qlango 2, ki ga najdete na povezavi: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=co.uk.exocron.android.qlango.flutter&hl=sl

Boste na izbiri teme našli igro. Tisti, ki se učite nemščino ali angleščino (če se učite ameriško angleščino, si dodajte še tečaj iz slovenščine v angleščino in v njem pojdite na izbiro teme), boste v novem Qlangu imeli na voljo igro, ki je neka mešanica med Wordleom in CodyCrossom (oba sta pretežka).

V “Ugibanju besed” gre za ugibanje prevodov besed tako, da vi vpišete besedo, za katero mislite, da je pravilna (lahko tudi poljubne črke, ni nujno, da beseda obstaja) in aplikacija vam bo z rumeno barvo pokazala, katere črke so v rešitvi vendar niso na pravem mestu, z zeleno barvo pa tiste, ki so na pravem mestu.

Igro lahko igrate kadarkoli in kolikor želite. Ni potrebno narediti cele lekcije kot pri učenju.

Nivo spremenite tako, da na izbiri teme spremenite nivo na A1, A2 ali B1 in potem tapnete na Igre in igra se vam bo odprla z besedami iz tega nivoja.

Vsakih 10 uganjenih besed se vam na lestvico zapiše 1 lekcija in šteje kot dnevni dosežek.

V bližnji prihodnosti bodo nivoji A2, B1 in B2 (ki ga sedaj pripravljamo) v tej igri dostopni samo za naročnike Qlanga ali za tiste, ki imate doživljenjsko verzijo. Reklame niso planirane.

Od ostalih kombinacij jezikov so na voljo še UKR->ITA, RUS->SLO, UKR->SLO, GER->FRE. Če želite, da nujno dodamo kako drugo kombinacijo, nam pišite.

Princip izbire besed pa je sledeč: na začetku morate čez vse besede izbranega nivoja. V naslednjem krogu boste šli samo čez besede, ki jih v prvem niste uganili in tako dalje dokler ne uganete vseh in potem gre spet vse od začetka.

Igra pa je namenjena ponavljanju besed, ki jih že znate. Začetniki se boste s to igro težko učili. V prihodnosti imamo planiranih še kar nekaj iger za različne nivoje znanja.

Za vse komentarje, predloge, sporočila o težavah nam lahko pišete na [email protected]

Lep pozdrav,

 

Marko Požarnik[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”973″ label=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”969″ label=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=eip_d_3cYWY”][/vc_column][/vc_row]